Programi in ceniki
Programske aplikacije
Servis in podpora
Prenos datotek in nadgradenj
Novosti o Mikrodati in GS SDMS
Forum
Nagrade podjetja Mikrodata
Zanimive povezave
 

 

Podrobnosti o Mikrodati GIS

Smo podjetje, ki nadaljuje z več kot petnajstletno tradicijo razvoja in trženja programske opreme in aplikacij s področja geografskih informacijskih sistemov pod imenom lastne blagovne znamke GIS SDMS. Mikrodata opravlja še druge dejavnosti, ki izhajajo iz praktične uporabe GIS SDMS pri iskanju optimalne rešitve za probleme uporabnika ali pa servisne oz. svetovalne storitve za nastavitev digitalnih baz podatkov, ki se uporabljajo za katerikoli GIS (MapInfo, ARC/Info, Intergraph, Wingis...).

Izdelek in storitve GIS SDMS se tržijo doma in v svetu. GIS SDMS spada v družino geografskih informacijskih sistemov. Z aplikativno uporabo in nadaljnjim razvojem tega proizvoda v Mikrodati GIS obvladujemo specifičnosti tehnologije projektiranja in inženiringa prostorskega informacijskega sistema, upravljanja GIS baz podatkov in priprave ter obdelave analognih podatkov v digitalne GIS baze podatkov.
Izkušnje na tem področju in reference zaposlenih segajo v začetek devetdesetih let. Uspešne aplikacije GIS SDMS za uporabo v Statističnem uradu RS, Ministrstvu za obrambo, Ministrstvu za notranje zadeve, Geodetskih upravah, Direkciji za ceste RS in več kot 40 občinah, in komunalah so nam omogočile, da nas je država vključevala kot ekspertno skupino strokovnjakov za izdelavo študij in izvedbo konkretnih projektov na področju nastajanja geoinformacijske infrastrukture države Slovenije.
Sredstva za razvoj GIS SDMS se pridobivajo iz trga, od konkretne prodaje izdelka in rešitev. Konkurenčne izdelke premagujemo predvsem zaradi enostavne, produktivne in ekonomične uporabe GIS SDMS pri izvedbi različnih rešitev in operativni uporabi.

Svoje rešitve in prilagojen izdelek GIS SDMS so promovirane sproti na pomembnih svetovnih razstavah kot so SMAU Milano, EUREKA Bruxelles, INPEX Pittsburgh - ZDA ter na večini domačih sejmov. Izdelki GIS SDMS s primerom digitalne baze geografskih in statističnih podatkov vedno vzbudijo veliko pozornosti saj gre za redek visokotehnološki produkt, proizveden v Sloveniji in promocijo slovenskega znanja na evropskem in svetovnih trgih.

TRR: PBS d.d. 90672-0000264871
Davčna številka: 61650234
Pravni status: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Število zaposlenih: 6
Dejavnost: 72.220 Oskrba z računalniškimi programi in svetovanje
Blagovna znamka: GIS SDMS
 
 
Copyright Multimedija.net