Programi in ceniki
Programske aplikacije
Servis in podpora
Prenos datotek in nadgradenj
Novosti o Mikrodati in GS SDMS
Forum
Nagrade podjetja Mikrodata
Zanimive povezave
 


Cenik Tečajev GIS SDMS 4

Tečaj SDMS 4 - osnove

Osnovni tečaj za bodoče uporabnike standardnih aplikacij. Na tečaju se obravnava osnovnega geografskega informacijskega sistema, osnove sistema SDMS 4 ter uporabo standardnih aplikacij. Tečajev poteka v računalniško opremljeni učilnici v skupinah do 10 tečajnikov in trajanja predvidoma 2 dni po 7 ur. O terminih tečajev boste obveščeni kasneje.

Tečaj SDMS 4 - osnove
146,00 EUR


Tečaj SDMS 4 - prehod iz SDMS - '97
Tečaj za uporabnike SDMS - '97, ki bi radi prešli iz obstoječega sistema na novo verzijo. Tečaj vsebuje tudi postopke za enostaven prenos obstoječih baz ter aplikacij v novo okolje. Poteka v računalniško opremljeni učilnici v skupinah do 10 tečajnikov in traja predvidoma 2 dni po 7 ur. O terminih tečajev boste obveščeni kasneje.

Tečaj SDMS 4 - prehod iz SDMS - '97
169,00 EUR

Tečaj SDMS 4 - razvoj aplikacij
Intenzivni tečaj za bodoče razvijalce aplikacij. Poleg osnov sistema SDMS 4 obsega tečaj tudi vsa področja razvoja GIS aplikacij. Tečaj poteka v računalniško opremljeni učilnici v skupinah do 10 tečajnikov in traja predvidoma 3 dni po 7 ur. O terminih tečajev boste obveščeni kasneje.

Tečaj SDMS 4 - razvoj aplikacij
188,00 EUR

Ostale storitve
Izdelava aplikacij po meri naročnika, predelave oziroma zajemi baz podatkov ter druge storitve po naročilu se zaračunajo po dogovoru glede na obseg dela.

Ostale storitve
cena po dogovoru

 

Copyright ByM Design