Programi in ceniki
Programske aplikacije
Servis in podpora
Prenos datotek in nadgradenj
Novosti o Mikrodati in GS SDMS
Forum
Nagrade podjetja Mikrodata
Zanimive povezave
 

6.9.2013

PRIPRAVA IN OBDELAVA PODATKOV ZA ANALIZO TRŽNEGA POTENCIALA BANKE PO OBČINAH SLOVENIJE

Mikrodata GIS d.o.o. ima dolgoletne izkušnje pri pripravi in prostorski obdelavi poslovnih, ekonomskih in socio-demografskih statističnih podatkov ter naročnikovih in konkurenčnih bančnih poslovalnic.

Rezultate analiz in obdelave podatkov pripravimo naročniku tako v obliki Excell tabel kot tudi grafično, v obliki digitalnih kart oz. vizualizacij, s katerimi na najslikovitejši, pa tudi najbolj nazoren na?in prikažemo obdelovane podatke.Preslikava mnočice razli?nih istovrstnih podatkov po občini v obliko digitalne karte, npr. kazalnik: dohodnina/prebivalca, velja za zelo učinkovit in nazoren način podajanja informacij o razporeditvi in vrednosti izbranega pojava v prostoru saj velikost posameznega podatka pokaže z jakostjo barve, ko daje podatku geografsko lokacijo.

Hkrati pa velja tudi za zelo uporabno orodje za analizo, saj ob nastavitvi različnih kazalnikov lahko iz množice n.pr. občin, izdvojite le najatraktivnejše ali najslab?e lokacije.

Podobno pripravo in obdelavo za lahko izvedemo za analizo tržnega potenciala TRGOVSKIH SISTEMOV, ZAVAROVALNIC, BENCINSKIH ČRPALK.

Prenesi in odpri PDF dokument


[ Nazaj ]Copyright Multimedija.net