Ker sem imela kar nekaj orehov doma viška, sem poiskala recept, kjer bi lahko bili orehi tudi ena od sestavin. Tako sem našla sočno in enostavno pecivo, ki pa sem morala najprej narediti biskvit in nato kremo posebej.
Po sliki, sem se odločila, da bi lahko cela jedrca orehov spravila in jih kasneje uporabila za dekoracijo, ostale pa sem zmlela, da bi jih uporabila kasneje za kremo. Tako sem si pripravila sestavine za biskvit, ki je bilo iz jajce, sladkorja, olja ,mleka, moke, pecilnega praška kot tudi vaniljevega sladkorja, in tudi orehi so bili v samem biskvitu. Tako sem vse skupaj zmešala z mešalnikom. Nato pa namastila pekač in pa prižgala pečico na sto osemdeset. K sreči se je ta hitro segrela, saj sem jo pozabila prižgati že v samem štartu. Tako sem vlila zmes v pekač in pustila za pol urce, da se je biskvit spekel.
V tem času, pa sem naredila še kremo z orehi. Tako sem tukaj potrebovala maslo in čokolado, ki sem jih stopila na pari, zraven pa sem dodala še mleko, sladkor. Ko so se vse sestavine stopile in med seboj premešale, sem vse odstavila od ognja, nakar so bili na vrsti še orehi, ki sem jih vmešala v maso. Tako je bil že biskvit pečen in masa pripravljena. Sedaj sem morala samo še maso preliti čez biskvit in pustiti da se masa strdi. Tako sem pecivo pustila kar čez noč, da se je ohladilo. Nato pa sem ga posula z mletimi orehi in na povrh postavila še jedrca, ki sem si jih shranila že v samem začetku za dekoracijo. Pecivo sem narezala na kocke.
Morem reči, da je vsaka kocka, oziroma rezina imela svoje jedrce, tako da je res izgledalo okusno. Po besedah domačih, pa so bile te orehove rezine tudi zelo okusne in so tudi hitro zmanjkale.